Algemeen

De praktijk

In de praktijk kan ik van al deze therapieën gebruik maken. Vaak is het een combinatie van meerdere therapieën die ik toepas tijdens een behandeling. Ik werk holistisch, dat wil zeggen dat ik niet alleen kijk naar de klachten waarvoor iemand komt, maar naar de gehele mens (fysiek en psychisch).
Praktijk

Hoe ga ik te werk?

In de praktijk kan ik van al deze therapieën gebruik maken. Vaak is het een combinatie van meerdere therapieën die ik toepas tijdens een behandeling.

Ik werk holistisch, dat wil zeggen dat ik niet alleen kijk naar de klachten waarvoor iemand komt, maar naar de gehele mens (fysiek en psychisch).

Het eerste consult wordt gebruikt voor de persoonlijke anamnese, het therapeutisch onderzoek en het - in samenspraak met u - opstellen van een behandelplan. Er wordt bepaald hoeveel behandelingen er evtentueel nodig zullen zijn.

Natuurlijk is reflexzonetherapie nooit een vervanging voor een bezoek aan uw arts. Deze therapie kan in de meeste gevallen wel worden ingezet naast een reguliere behandeling en zo het genezingsproces ondersteunen. Bij aanhoudende klachten zal ik dan ook altijd terugverwijzen naar uw arts.

Extra

Algemeen

Cadeautip!

In deze tijd vol stress, oververmoeidheid, klachten van diverse aard, hardwerkende mensen, kunt u vriend, vriendin, bekende enz. verrassen met een cadeaubon voor een ontspannende reflexologische behandeling. Deze cadeaubon kunt u verkrijgen in mijn praktijk. De kosten staan vermeld op de pagina tarieven.

Uw Privacy

Vanaf 25 mei 2018 treedt de nieuwe wet "Algemene Verordening Gegevensbescherming"(AVG), in werking. Daardoor is het noodzakelijk dat u bij de intake/1ste consult, een privacyverklaring tekent. Hiermee geeft u aan dat u kennis heeft genomen van de "Privacy verklaring" en hiermee instemt: zie hier de privacy verklaring.